Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Фонд «СТОПРАК» подарував Волинському онкодиспансеру ноутбуки

Відтепер робота медперсоналу онкодиспансеру буде не лише полегшеною, а й ще більш якіснішою.

facebook.com/STOPCANCER.Foundation

Фонд «СТОПРАК» подарував Волинському онкодиспансеру ноутбуки

Лікарям-онкологам передали 6 нових ноутбуків

Головний лікар Волинського обласного онкодиспансеру Юрій Малімон зазначив, що комп'ютеризація закладу є дуже важливою, адже електронна система охорони здоров'я (E-health) є обов'язковим компонентом медичної реформи. Про це повідомляє благодійний фонд "СТОПРАК" на своїй сторінці у Фейсбук.

Важливо швидко реагувати на хворобу. І щоб лікарі не втрачали часу на зайві клопоти з паперами, постійно мали доступ до інформації про показники здоров'я пацієнтів, необхідно провести комп'ютеризацію.  

Президент благодійного Фонду “СТОПРАК” Марія Адамчук-Коротицька передала лікарям-онкологам 6 нових ноутбуків зі словами:

--Працюючи з онкохворими людьми, ми розуміємо, наскільки важливо швидко реагувати на хворобу. І щоб лікарі не втрачали часу на зайві клопоти з паперами, постійно мали доступ до інформації про показники здоров'я пацієнтів, необхідно провести комп'ютеризацію. Тож відтепер робота медперсоналу онкодиспансеру буде не лише полегшеною, а й ще більш якіснішою. Це наш з Вами спільний внесок у розвиток установи, яка рятує життя.

Telegram Channel