Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Адвокат одного із засуджених у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадія Дронова подав апеляцію

Цікаво, чи подасть апеляцію і захист Зайцевої?

Фото: narodna-pravda.ua

Адвокат одного із засуджених у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадія Дронова подав апеляцію

Переконаний, що 10 років позбавлення волі для його підзахисного – то забагато

Адвокат одного із засуджених у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оприлюднив фото апеляційної скарги, яку подав на вирок свого підзахисного, повідомляє УНІАН.

Адвокат одного із засуджених у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оприлюднив фото апеляційної скарги, яку подав на вирок свого підзахисного.

Згідно з документом, захист вимагає скасування вироку Київського районного суду Харкова, тому що вважає його «упередженим, незаконним, необґрунтованим, таким, що суперечить нормам процесуального права та свободам людини». Апеляцію подали в Харківський апеляційний суд.

Як відомо, 26 лютого Київський райсуд Харкова засудив до 10 років ув’язнення Олену Зайцеву і до 10 років ув’язнення Геннадія Дронова, звинувачених у справі про ДТП у Харкові, внаслідок якого в жовтні 2017 року загинуло шість людей. Крім того, суд позбавив їх права керувати транспортними засобами на три роки і постановив відшкодувати потерпілим моральну шкоду. Також Дронов і Зайцева повинні компенсувати постраждалим майнову шкоду на суму понад 7 млн грн.

18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова сталася аварія. За даними поліції, позашляховик, яким кермувала 20-річна Олена Зайцева, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з іншим автомобілем, яким кермував Геннадій Дронов. У результаті зіткнення позашляховик вилетів на тротуар, де були пішоходи. Загинуло шестеро людей, ще п’ятеро були травмовані.

Telegram Channel