Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Китаянка народила двійню: одного сина від законного чоловіка, другого – від коханця...

А таки ж спритна жінка - встигла на обох фронтах!

Фото: УНІАН

Китаянка народила двійню: одного сина від законного чоловіка, другого – від коханця...

Фахівці стверджують, що така ситуація є вкрай унікальною

Жінка з китайського міста Сямень була змушена визнати, що провела ніч з іншим чоловіком, після того як її двійнятам провели тест ДНК.

Тест на батьківство вона захотіла зробити, щоб мати можливість офіційно внести своїх дітей до реєстру домогосподарств міста.

Батьки були шоковані, отримавши результати, які показали, що один з хлопчиків - не син глави сімейства, пише УНІАН з посиланням на Mirror.

Мама повинна була переспати зі своїм коханцем у тому ж вікні фертильності, тобто протягом декількох годин або днів після того, як завагітніла від чоловіка.

Чоловік жінки давно запитував, чому двійнята не схожі один на одного. Однак він не думав, що для одного з дітей не був фізіологічним батьком.

Зазначається, що спочатку дружина нібито звинуватила свого чоловіка у підробці результатів тесту ДНК. Але потім вона зізналася, що у неї був роман з іншим чоловіком на одну ніч.

Фахівці пояснили, що сам факт суперзапліднення означає, що мама повинна була переспати зі своїм коханцем у тому ж вікні фертильності, тобто протягом декількох годин або днів після того, як завагітніла від чоловіка.

Telegram Channel