Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Хлопці з Волині збираються до війська

У Збройних силах волиняни проходитимуть службу практично у всіх її видах: сухопутних і десантно-штурмових військах, повітряних та військово-морських.

Нове життя

Хлопці з Волині збираються до війська

1 квітня розпочався черговий призов громадян України на строкову військову службу, який триватиме до кінця червня 2019 року, інформує Геннадій Борисюк, військовий комісар Любешівського районного військового комісаріату

Згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України, цього весняного призову до українського війська призвуть 18 тис. 752 юнаки, серед яких - 595 волинян. Наші земляки проходитимуть військову службу у Збройних силах України (299 чол.), Національній гвардії України (145 чол.), Державній прикордонній службі України (140 чол.) та Державній спеціальній службі транспорту (11 чол.).

Відправки юнаків до військ розпочнуться з 8 квітня.

Із Любешівщини призвуть 32 чоловіків, відправки юнаків до військ розпочнуться з 8 квітня. У Збройних силах волиняни проходитимуть службу практично у всіх її видах: сухопутних і десантно-штурмових військах, повітряних та військово-морських. Географія служби доволі широка: Київ, Львів, Житомир, Полтава, Одеса, Миколаїв, Харків, Вінниця та, звичайно ж, Луцьк.

Призовною комісією обов’язково враховуються бажання призовників щодо роду військ та місця проходження служби, але на першому місці – стан здоров’я юнаків. Також в РВК наголошують: відповідно до рішень керівництва держави, строковики не залучаються до проведення Операції об’єднаних сил на Сході України, повідомляє Любешівська газета "Нове життя".

Telegram Channel