Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Втік від служби в армії, але рветься стати Головнокомандувачем?

Еспресо: Зеленський отримав 4 повістки.

izvestia.kiev.ua

Втік від служби в армії, але рветься стати Головнокомандувачем?

Зеленський 4 рази ухилявся від служби у війську. Відповідна інформація з'явилась у розпорядженні телеканалу «Прямий»

Про це пише «Еспресо».

Повістку телеканал показав у ефірі 5 квітня. На початку воєнних дій на сході шоумену надіслали повістки тричі. Зокрема, 18 квітня, 23 червня та 15 серпня у 2014 році, а також одну повістку 10 травня у 2015 році. За даними телеканалу, до армії Зеленський не потрапив, хоча придатний до проходження служби. 

Зазначається, що кандидат у президенти перебуває на військовому обліку у Металургійно-Довгинцівському об'єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки у Кривому Розі.

На початку воєнних дій на сході шоумену надіслали повістки тричі. Зокрема, 18 квітня, 23 червня та 15 серпня у 2014 році, а також одну повістку 10 травня у 2015 році.

Тим часом громадський рух «Чесно» закликав кандидата в президенти України Володимира Зеленського оприлюднити декларацію про доходи за 2018 рік. Відповідний заклик активісти опублікували у Facebook. «Команда руху «Чесно» обізнана із нормами антикорупційного законодавства, яке наразі не вимагає від вас оприлюднення декларації за 2018 рік, оскільки ви не є посадовцем», - йдеться у повідомленні.Однак активісти переконані, що оприлюднення такої інформації вкаже на готовність Зеленського до прозорості та підзвітності перед українським суспільством. Кандидат у президенти та шоумен Володимир Зеленський декларував свої доходи за 2017 рік, оскільки виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року, а обов’язковим є декларування статків за попередній рік.

Telegram Channel