Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Намагаючись загасити суху траву, загинула 80-річна жінка

Як же ж так?!

Фото: УНІАН

Намагаючись загасити суху траву, загинула 80-річна жінка

Її ровесниця із сусіднього села дістала серйозні опіки

У Чернігівській області учора під час пожежі сухої трави загинула 80-річна пенсіонерка. Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС в області, інформує УНІАН.

Згідно з інформацією, до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на площі 2 га поблизу с. Велика Кошелівка. На місце події оперативно прибуло відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцеві вогнеборці. Спільними діями вони пожежу локалізували, а потім остаточно ліквідували.

Скоріш за все, під час спроб загасити пожежу, від небезпечних продуктів горіння вона знепритомніла і загинула у вогні.

На місці пожежі рятувальниками виявили обгоріле тіло жінки, 1939 р.н. Скоріш за все, під час спроб загасити пожежу, від небезпечних продуктів горіння вона знепритомніла і загинула у вогні. Того ж дня, за аналогічних обставин у с. Черняхівка цього ж району, під час пожежі на присадибній ділянці 80-річна господарка отримала опіки ІІ-ІІІ ступеню 40% тіла та була госпіталізована до Ніжинської центральної районної лікарні.

Упродовж минулої доби на Чернігівщині внаслідок спалювання громадянами сміття, залишків сухої рослинності, необережного поводження з вогнем у побуті та під час перебування на відкритих територіях виникло 77 пожеж, з яких 16 зареєстровано у житловому секторі. Вогнем знищено 14 та пошкоджено 13 споруд різного призначення. Площа, пройдена вогнем на відкритих територіях склала понад 132 га.

Упродовж минулого місяця в області згоріло 2 тис. га сухої трави, що у 5 разів більше ніж минулого року.

Telegram Channel