Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку відбувся сімейний екофестиваль «ПереХресток»

На ярмарку були представлені різні еко-товари.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку відбувся сімейний екофестиваль «ПереХресток»

Захід організований активними мамами міста та управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради

Впродовж дня для відвідувачів заходу відбувались різноманітні майстер-класи, працював ярмарок еко-цікавинок, також можна було корисно посмакувати в еко-кафе. Для найменших функціонувала дитяча зона, де з малечею займались представники студій та центрів розвитку дітей, інформує Луцька міська рада.

На ярмарку були представлені різні еко-товари. Переважна більшість товарів- домашнього виробництва, тобто те, що люди виготовляють власноруч, якісно і з доброю душею. Можна було отримати інформацію про натуральну корисну їжу, продукцію бджільництва, мило ручної роботи, органічні солодощі, корисні іграшки та багато іншого.

Переважна більшість товарів- домашнього виробництва, тобто те, що люди виготовляють власноруч, якісно і з доброю душею. 
Переважна більшість товарів- домашнього виробництва, тобто те, що люди виготовляють власноруч, якісно і з доброю душею. 

Протягом усього фестивалю усі охочі могли взяти участь у майстер-класі з писанкарства, написати до свята традиційну писанку восковим розписом, а також дізнатися про символіку кольорів і знаків. Загалом на заході було представлено 10 різних майстер-класів, кожен зміг вибрати собі заняття до душі. А саме: виготовлення пасхальної композиції для прикрашення столу чи домівки; створення дерева життя з охоронниками у вигляді птахів; восколиття - тобто власноруч вилити зі справжнього воску свічку; розпис дерев’яних великодніх фігурок; соломоплетіння; неймовірно красивий і творчий майстер-клас малювання на воді в техніці Ебру та інші.

Протягом усього фестивалю усі охочі могли взяти участь у майстер-класі з писанкарства, написати до свята традиційну писанку восковим розписом, а також дізнатися про символіку кольорів і знаків. Загалом на заході було представлено 10 різних майстер-класів, кожен зміг вибрати собі заняття до душі.  

Дорослі мали можливість корсисно провести час, отримавши інформацію про новий тренд у сфері відпочинку і свята «Еко-весілля», їх духовну цінність і фінансову вигоду, навчитися самостійно створювати образ засобами декоративної косметики та відвідати презентацію курсу “Англійська для леді”, взяти участь у розіргаші розіграш сертифікатів.

Протягом усього фестивалю усі охочі могли взяти участь у різних майстер-класах.
Неймовірно красивий і творчий майстер-клас малювання на воді в техніці Ебру зацікавив дітей.

Для учасників та гостей фестивалю виступали дитячі колективи: школа танцю «Баланс» та християнська дитяча група «Джерело».

Захід проходив у форматі зустрічі-обміну. Всі охочі приносили хороші речі, які для них з тих чи інших причин уже не актуальні та обмінювали на те у чому є потреба. Також можна було віддати свої речі на благодійність – допомогти тим кому потрібен просто звичайний одяг.

Telegram Channel