Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Назвали переможців міжнародної олімпіади з програмування на Волині

Чергові успіхи майбутніх програмістів

Волинський коледж НУХТ

Назвали переможців міжнародної олімпіади з програмування на Волині

В Луцькому національному технічному університеті пройшов І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування (у статусі 1/8 фіналу командної студентської першості світу з програмування АСМ-ІСРС)

АСМ-ІСРС є найстарішою, наймасовішою і найпрестижнішою всесвітньою студентською олімпіадою, що викликає величезний інтерес серед студентів, які бачать своє майбутнє в сфері інформаційних технологій. Перемога на цих змаганнях є показником сильних інтелектуальних можливостей студента, що підвищує привабливість випускника в очах потенційних роботодавців.

За цей час було підготовлено 16 команд, 5 з них були переможцями обласного етапу, 4 – регіонального етапу, 2 – фіналісти Всеукраїнського етапу. Тренер команд – Шепелюк Галина Степанівна.

Команди Волинського коледжу Національного університету харчових технологій беруть участь у даній олімпіаді уже в п’ятий раз. За цей час було підготовлено 16 команд, 5 з них були переможцями обласного етапу, 4 – регіонального етапу, 2 – фіналісти Всеукраїнського етапу. Тренер команд – Шепелюк Галина Степанівна. Не став виключенням і цей рік:

1 місце серед коледжів Волині – команда cVoCNUFT_OneZero у складі: Мельник Сергій (гр. 3), Мартинюк Ілля (гр. 3), Стрілець Юрій (гр. 3)

2 місце серед коледжів Волині – команда cVoCNUFT_NotOld у складі: Чижик Нікіта (гр. 41) Савич Іван (гр. 64), Кікець Микола (гр. 17)

Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових здобутків на наступних етапах олімпіади!

Джерело: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Telegram Channel