Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лучанка звинуватила медиків «швидкої», які рятували її маму

Це - екстрена служба, яку хвилює насамперед життя пацієнта, а не чистота ваших килимів, підлог.

103

Лучанка звинуватила медиків «швидкої», які рятували її маму

16 квітня на екстрений номер «103» надійшло звернення від жительки Луцька Зінаїди С. , яка скаржилася на сильний біль у боці. Жінка просила: "Рятуйте!!!»

Бригада екстреної медичної допомоги виїхала на виклик. Хвора - лежача, але при пам’яті, діагноз - хронічний пієлонефрит в стадії загострення. Після надання допомоги жінка відмовилась від госпіталізації в лікувальний заклад.

Зі слів скаржниці, в неї великі претензії до працівників "швидкої", оскільки вони змусили дитину відкрити двері (дитині 25 років). 

Та вже через годину надійшла скарга від дочки хворої. Вона стверджувала, що «бригада самовільно увірвалась в квартиру» до її неадекватної мами, дорікала, що медики не одягнули бахіли. Зі слів скаржниці, в неї великі претензії до працівників "швидкої", оскільки вони змусили дитину відкрити двері (дитині 25 років).

"Люди, схаменіться, це ЕКСТРЕНА МЕДИЧНА ДОПОМОГА! Працівники не зобов’язані одягати бахіли і тим більше знімати взуття, а також обходити ваші килими, дорогий кахель і т.д. Це - екстрена служба, яку хвилює в першу чергу життя пацієнта, а не чистота ваших килимів, підлог.

Майте хоч краплю поваги до тих, хто працюючи у важких умовах, рятує ваших рідних", - звертаються до волинян працівники Волинського центру екстреної медичної допомоги на своїй сторінці у Фейсбуці.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel