Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Любомльських дошкільнят вчили давати раду червоному півню (фото)

Дядьку, годі самому гратися - давайте вже цю штуку нам!

Фото: Управління ДСНС України у Волинській області

Любомльських дошкільнят вчили давати раду червоному півню (фото)

Малеча навіть могла спробувати себе у ролі пожежника

Сьогодні, 22 квітня, працівники служби порятунку провели на території 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль Управління ДСНС у Волинській області навчальні заняття в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для вихованців закладу дошкільної освіти №1.

Фахівці ДСНС розповіли дітям про діяльність пожежно-рятувальної служби, ознайомили з технічним оснащенням підрозділу, а також нагадали про заходи безпеки в разі виникнення ситуацій, небезпечних для життя і здоров’я малюків.

Пожежники продемонстрували дітям різноманітні способи гасіння пожежі.

Пожежники продемонстрували дітям різноманітні способи гасіння пожежі. Вихованці садочку з цікавістю та захопленням спостерігали, як рятувальники швидко розгортають рукавні лінії та справляються з вогнем. Малеча з радістю допомагали гасити вогонь і, водночас, могли спробувати себе у ролі пожежника.

На завершення працівники служби порятунку звернули увагу дітей на правила пожежної безпеки вдома, застерегли від пустощів з вогнем та від неправильних дій при виявленні підозрілих предметів чи застарілих боєприпасів, нагадали номери телефонів для виклику допомоги.

Діти подякували за проведене заняття та пообіцяли в майбутньому дотримуватись правил безпеки у різних життєвих ситуаціях.

Telegram Channel