Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинським священикам перед Великоднем нагадали основні вимоги пожежної безпеки (фото)

Панотче, коли що - душіть червоного півня цією штукою!

Фото: Управління ДСНС України у Волинській області

Волинським священикам перед Великоднем нагадали основні вимоги пожежної безпеки (фото)

Аби ніщо не зіпсувало в неділю святкового настрою

Сьогодні, 25 квітня, працівники Старовижівського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели інструктаж з настоятелем церкви Святого Василя, щоб запобігти пожежам у храмах під час підготовки та проведення Великодня.

В ході зустрічі співробітники Служби порятунку нагадали священнослужителям основні вимоги пожежної безпеки. Фахівці ДСНС закликали вжити всіх заходів для недопущення виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем, нагадали правила безпечного користування електричними приладами, наголосили на важливості підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників.

Фахівці ДСНС закликали вжити всіх заходів для недопущення виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем, нагадали правила безпечного користування електричними приладами, наголосили на важливості підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників.

Рятувальники вручили проінструктованим особам листівки на протипожежну тематику.

Співробітники Любешівського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели планову перевірку релігійного закладу  з метою запобігання пожежам під час Великодня у Свято-Невському храмі селища Любешів.

Під час перевірки звернули увагу на стан евакуаційних шляхів, грозозахисту та первинних засобів пожежогасіння, а також на виконання вимог безпеки при експлуатації електрообладнання та приладів опалення.

Профілактичні заходи відбулися також у Горохівському районі.

Telegram Channel