Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Терористи захопили п'ятизірковий готель у Пакистані

Немає слів...

Фото: pchotels.com

Терористи захопили п'ятизірковий готель у Пакистані

Він популярний серед іноземних туристів і бізнесменів

У суботу, 11 травня, невідомі озброєні люди напали на готель у портовому місті Гвадар на південному заході Пакистану, повідомляє Новое время.

"Троє чи четверо нападників увірвалися до готелю Pearl Continental у Гвадарі", - заявив у суботу міністр внутрішніх справ провінції Белуджистан Зія Лангове, якого цитує Al Jazeera.

За його словами, терористи поранили кількох людей у готелі - скільки саме, він не уточнив. Операція сил безпеки триває.

Місто Гвадар знаходиться в провінції Белуджистан, що межує з Іраком і є однією з найбільш неспокійних у країні.

Агентство Reuters із посиланням на свої джерела серед офіційних осіб повідомило, що нападники вступили в перестрілку із силами безпеки та спромоглися зайняти перший поверх готелю. Одне з джерел агентства повідомило, що більшість гостей вдалося евакуювати. Скільки людей перебувало в будівлі і скільки з них все ще знаходяться в готелі - на даний момент невідомо.

У свою чергу, ВВС повідомляє, що мова йде про спробу штурму п'ятизіркового готелю Pearl Continental. Він популярний серед іноземних туристів і бізнесменів.

Місто Гвадар знаходиться в провінції Белуджистан, що межує з Іраком і є однією з найбільш неспокійних у країні. Тут діють кілька груп бойовиків, у тому числі пакистанські таліби, сепаратистська Визвольна армія Белуджістану і сунітське мусульманське екстремістське угруповання Лашкар-е-Джхангві, уточнює ВВС.

Telegram Channel