Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Турійські поліцейські мали розмову зі школярами (Фото)

Спілкування з учнями.

Турійське відділення поліції

Турійські поліцейські мали розмову зі школярами (Фото)

В рамках проекту «Почуємо кожного» поліція поспілкувалися з учнями загальноосвітньої школи села Кульчин

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, формування партнерських відносин між поліцією і підростаючим поколінням поліцейські Турійського відділення поліції в рамках проекту «Почуємо кожного», відвідали загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів с.Кульчин Турійського району.

 
 

 Вже вкотре, відвідуючи навчальні заклади району Турійські поліцейські прагнуть надати можливість дітям поспілкуватися з поліцейськими та поставити їм різноманітні питання, які їх зацікавили чи турбують. Адже тільки довіра дає змогу відкрити проблеми дітей, про які вони часто замовчують. 

 

 Старший інспектор з ювенальної превенції капітан поліції Юлія Кабарчук проінформувала дітей про графіки прийому дітей та їх батьків, які можуть звернутися з заявами та пропозиціями під час особистого прийому, отримати консультації по питаннях роботи у напрямку ювенальної превенції за контактними даними розміщеними у правовому куточку навчального закладу. На завершення бесіди, Юлія Кабарчук побажала дітям успіхів у навчанні та наголосила дотримуватися дисципліни як в навчальному закладі так і поза її межами. 

 
 

 Дільничний офіцер поліції капітан поліції Богдан Беднаровський відповів на запитання учнів про порядок застосування зброї та спеціальних засобів, під його наглядом діти мали можливість провести розбирання та збирання учбового автомата Калашникова та поспілкуватися про підстави та порядок застосування вогнепальної зброї. Діти активно спілкувалися з поліцейськими та ділилися враженням про почуте та побачене.

Джерело: Турійське відділення поліції
Telegram Channel