Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За що оштрафували рожищан?

Штраф має бути сплачений не пізніше п’ятнадцяти днів з дня вручення постанови про накладання адміністративного стягнення.

rozhrada.gov.ua

За що оштрафували рожищан?

Штрафи виписали за паркування на тротуарі, виливання рибних відходів на проїджу частину та за викидання сміття

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті, яке провів заступник міського голови, голова комісії Сергій Лясковський, інформсує Рожищенська міська рада.

На розгляд комісії надійшло чотири протоколи про вчинення адміністративних правопорушень за статтею 152 КУпАП жителями Рожища. Зокрема, два протоколи було складено за паркування автомобілей на тротуарі, за виливання відходів риби на проїжджу частину дороги та ще один за сміття, викинуте у невстановленому місці.

На розгляд комісії надійшло чотири протоколи про вчинення адміністративних правопорушень за статтею 152 КУпАП жителями Рожища.  

Адмінкомісія ознайомилася із наявними у матеріалах справи доказами та визнали правопорушників винними у вчиненні адміністративних правопорушень та зобов’язала їх сплатити штраф у розмірі 350 грн.

Відповідно до ст. 307 КУпАП, штраф має бути сплачений не пізніше п’ятнадцяти днів з дня вручення постанови про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу.  

Telegram Channel