Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині негода «розквасила» дороги, «швидкі» запізнюються

Від стану доріг інколи залежить життя людини.

Victor Vizu

На Волині негода «розквасила» дороги, «швидкі» запізнюються

За добу 20 травня 2019 року в центральній оперативній диспетчерській Волинського центру екстреної медичної допомоги зареєстровано 460 звернень, здійснено 383 виїзди бригад, з них 24 – безрезультатні

Перепади атмосферного тиску, часті зміни погоди негативно позначилися на здоров'ї людей із серцево-судинними проблемами. Лікарем консультантом було прийнято та проаналізовано 117 ЕКГ, переданих з місця виклику працівниками екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області.

У зв’язку з незадовільним станом доріг, за добу зареєстровано 10 випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги.

У приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів було доставлено 148 осіб. 

У зв’язку з незадовільним станом доріг, за добу зареєстровано 10 випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги: у Володимир-Волинському районі до села Микитичі; Горохівському -- до села Колодеже;Камінь-Каширському -- до села Видерта; у Любомльському районі до сіл Гороховище та Столинські Смоляри; у Ратнівському -- до сіл Млинове та Щитинська Воля; у Старовижівському -- до села Мизове; Турійському --до села Бобли; у Луцькому районі до села Цеперів.
Бригадами екстреної медичної допомоги було виявлено 3 випадків гострого коронарного синдрому, здійснено 3 виїзди з приводу ДТП та 5 – падіння з висоти, інформує Волинський центр ЕМД на своїй сторінці у Фейсбуці.

Telegram Channel