Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ковельські діти загиблих учасників АТО та з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали подарунки до свята

Вручили подарунки синам і донькам героїв, які загинули, захищаючи рідну землю на Сході України.

kovelrada.gov.ua

Ковельські діти загиблих учасників АТО та з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали подарунки до свята

У сесійній залі міської ради відбулась зустріч представників влади з сім’ями цих дітей

Маленькі та  юні ковельчани зі своїми батьками, бабусями, дідусями завітали на святкову зустріч. Щирі слова вітання їм адресували секретар міської ради Віра Федосюк, заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, старший інспектор ювенальної превенції Ковельського відділу поліції Юрій Кузьмук, інформує Ковельська міська рада.

Діти одержали також запрошення на розважально-пізнавальні заходи, які впродовж цих днів проходитимуть  у місті.  

Вручили подарунки синам і донькам героїв, які загинули, захищаючи рідну землю на Сході України. Про це подбали керівник обласного відділення Всеукраїнської спілки «Побратими України» Юрій Ганджала та директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Третяк. 

Діти одержали також запрошення на розважально-пізнавальні заходи, які впродовж цих днів проходитимуть  у місті. Організатори сподіваються, що вони додадуть хорошого настрою, позитиву, корисної інформації та радості ковельській дітворі.

Telegram Channel