Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Коштів не вистачило навіть на півроку

Пільгових рецептів більше не приймають

Еженедельник АПТЕКА

Коштів не вистачило навіть на півроку

У Камінь-Каширській райдержадміністрації вже традиційними стали прямі телефонні лінії, запроваджені з тим, аби жителі району могли поспілкуватися з керівниками різних підрозділів. Учора на їхні запитання відповідав начальник управління соціального захисту населення Максим Демидюк

Були дзвінки від мешканців райцентру та сіл, зокрема Раків Ліс, Пнівно, Нові Червища, — розповів у телефонній розмові Максим Максимович. — Із почутого від людей можна судити про проблеми, які є для них найбільш наболілими. Пунктом номер один стало відшкодування коштів за «чорнобильськими» рецептами. На жаль, ми вже не приймаємо рецептів, оскільки річна сума використана. Ми маємо на пільгові ліки 2 мільйони 700 тисяч. Їх явно не вистачає.

Тож люди чекають своєї черги, але багато хто з них так може і не діждатися допомоги від держави, передбаченої законодавством.

Були дзвінки і з приводу оздоровлення чорнобильців та учасників бойових дій в зоні АТО — ООС. За словами Максима Демидюка, ця стаття витрат теж не має стовідсоткового фінансування. Тож люди чекають своєї черги, але багато хто з них так може і не діждатися допомоги від держави, передбаченої законодавством.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel