Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Прикордонник» дарує дітям затишок і комфорт

Цьогоріч тут планують оздоровити майже 700 дітей.

Нововолинськ.com.ua.

«Прикордонник» дарує дітям затишок і комфорт

7 червня в позаміському таборі оздоровлення та відпочинку «Прикордоннику», що знаходиться неподалік Нововолинська відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни «Сила добра»

Кожен з батьків прагне, аби його дитина під час літнього відпочинку набралася сил, здоров’я, нових позитивних вражень та незабутніх емоцій. Нововолинській дітворі в цьому радо допомагає позаміський табір «Прикодонник», розповідає портал Нововолинськ.com.ua.

На свято завітали освітяни й представники міської влади, які привітали дітей із початком шкільних канікул і побажали їм гарного відпочинку в таборі, незабутніх, яскравих вражень і неймовірних емоцій.

Урочистість з нагоди відкриття першої табірної зміни розпочалась із підняття Державного прапора України. Діти підготували цікаву концертну програму, під час якої кожен загін виконав свій гімн, а на сцені лунали звучали зворушливі пісні, тішили око запальні танцювальні номери. А родзинкою святкового заходу став танцювальний флешмоб.

Окрім святкового концерту, в рамках урочистого відкриття першої табірної зміни, на дітей чекало чимало цікавого: конкурс малюнків на асфальті, майстер-клас із виготовлення квітів, участь в театральній постановці, спортивна естафета, ватра біля вогнища, конкурс на кращу пісню і святкова дискотека.

 Будівельні роботи, які вартували міському бюджету понад 3 мільйони гривень, тривали 3 роки.

Міський голова Віктор Сапожніков та заступник начальника управління освіти Наталія Тарасенко оглянули оновлене приміщення їдальні та відремонтовані будиночки, в яких проживають відпочиваючі. Побаченим – задоволенні.

Аби відпочинок в таборі був дійсно комфортним, цьогоріч зробили поточний ремонт приміщень, зокрема тих будиночків, в яких проживають діти, закупили нові дерев’яні ліжка, замінили матраси, постіль, одіяла і покривала. Поступово старі вікна й двері тут замінюють на сучасні пластикові.

Окрім цього, добудували другий поверх їдальні. Будівельні роботи, які вартували міському бюджету понад 3 мільйони гривень, тривали 3 роки. Але тепер – будівництво завершене. Зараз тут створенні комфортні умови для проживання адміністративно-господарського персоналу. А ще тут розташували медпункт з усім необхідним обладнанням та медикаментами, ізолятор, у якому зможуть проживати захворілі діти, а також адміністративні кабінети.

У таборі цього сезону працюватиме 4 зміни. З них 3 – відпочинкові по 14 днів і одна оздоровча – 21 день.

Telegram Channel