Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку садитимуть город

Відібрано 30 сімей, які виховують дітей з особливими потребами, що протягом літа будуть доглядати за висадженими рослинами.

acis.kiev.ua

У Луцьку садитимуть город

Відбудеться спільна висадка овочевого городу в рамках cоціально-освітнього проекту «ОгоРодина»

Сьогодні управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує мешканців та гостей міста до спільної висадки міського овочевого городу в рамках cоціально-освітнього проекту «ОгоРодина» компанії Syngenta в Україні, інформує Луцька міська рада.

Захід відбудеться в Луцькому міському зоопарку. Початок о 12-00.

Проект навчає отримувати задоволення від роботи на землі, пишатися своїм результатом та цікаво і корисно проводити час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста.  

«ОгоРодина» надає можливість дорослим і дітям пізнати радість спілкування із рослинами у форматі міського городництва. Проект навчає отримувати задоволення від роботи на землі, пишатися своїм результатом та цікаво і корисно проводити час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста. Відібрано 30 сімей, які виховують дітей з особливими потребами, що протягом літа будуть доглядати за висадженими рослинами.

В програмі заходу: висадка овочевого городу; творчі майстер-класи; шоу мильних бульбашок; ігри та розваги з веселими аніматорами.

Організатори заходу: Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Луцький зоопарк, компанія Syngenta в Україні та приватне підприємство «Магнат Агро».

Telegram Channel