Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П'ятеро дітей з оздоровчого табору потрапили в лікарню з отруєнням

Стан пацієнтів задовільний.

УНН

П'ятеро дітей з оздоровчого табору потрапили в лікарню з отруєнням

На місце події було відправлено слідчо-оперативну групу. Наразі триває перевірка

П'ятеро дітей, які відпочивали у дитячому оздоровчому таборі на Буковині, напередодні були госпіталізовані до Кіцманської ЦРЛ із діагнозом "гострий ентероколіт". Про це повідомив заступник начальника слідчого відділення Заставнівського відділення поліції Іван Ільчук, передає УНН.

На даний момент хворі отримують повноцінне лікування.

"9 червня поліцією Буковини під час моніторингу соцмереж було виявлено розміщену публікацію, у якій йдеться про групове отруєння 26 осіб у дитячому оздоровчому таборі у селі Репужинці, серед яких 24 дитини та двоє дорослих. Проведеною перевіркою та опитуванням медичних працівників усіх лікувальних закладів міста Чернівці та області з'ясовано, що цього числа біля 17 години до інфекційного відділення Кіцманської ЦРЛ із діагнозом "гострий ентероколіт" із табору села Репужинці поступило 5 дітей та один дорослий", - повідомив Ільчук.

За його словами, решта дітей перебувають на місці дислокації табору або вдома за місцем проживання під наглядом батьків.

Черговий лікар Кіцманської ЦРЛ Артем Руснак додав, що 9 червня до лікарні було доставлено п'ятьох дітей віком від 13 до 17 років та одного дорослого з діагнозом "гострий гастроентероколіт неясного генезу".

"На даний момент хворі отримують повноцінне лікування", - зазначив медик.

Telegram Channel