Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Львові пара прийшла до РАЦСу в костюмах динозаврів (відео)

Нічого собі!

Скріншот: УНІАН

У Львові пара прийшла до РАЦСу в костюмах динозаврів (відео)

Нікого про це не попередивши...

У Львові пара прийшла до РАЦСу у костюмах тиранозаврів й спричинила там справжній фурор. Фото на пам'ять просили й працівники закладу, й інші пари, які в цей день розписувалися.

Молодята, 25-річний Михайло та 26-річна Соломія, шокували навіть своїх гостей, пише УНІАН з посиланням на "Сегодня".

"Ми вирішили, що наш розпис не може бути стандартним, тому що ми разом 11 років. Просто прийти в РАЦС, це було б занадто просто. Ми вирішили, що треба придумати щось оригінальне", – розповіла наречена.

Ми вирішили, що наш розпис не може бути стандартним, тому що ми разом 11 років. Просто прийти в РАЦС, це було б занадто просто. Ми вирішили, що треба придумати щось оригінальне.

Про свою ідею пара не попередила навіть рідних. Тому, коли на дворі РАЦСу батько підводив наречену до нареченого, гості не плакали від розчулення, а реготали.

"Водії вибігали, махали рукою, фотографувалися всі наречені. Директор РАЦСу до нас спустився. Він сказав, що вперше за роки роботи побачив ось таких придурків. Але мені здається, що всім сподобалося", – поділився своїми враженнями наречений Михайло.

Єдиним мінусом костюмів молоді називають те, що носити їх у 30-градусну спеку дуже важко. Тому розписувалася пара без них. У РАЦСі стверджують, що проти тиранозаврів нічого не мали, але незручно було б одягати обручки. Саме весілля молодята зіграли також без костюмів – наречена одягла білу сукню, а наречений прийшов у джинсах і футболці.

 

Telegram Channel