Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Податковою міліцією Волині виявлено місця зберігання та реалізації фальсифікованих підакцизних товарів

Вилучено 550 літрів горілки і коньяку

ГУ ДФС у Волинській області

Податковою міліцією Волині виявлено місця зберігання та реалізації фальсифікованих підакцизних товарів

В рамках операції «Акциз-2019» фіскалами в прикордонних містах Волині встановлено факти незаконного зберігання та реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області

Відтак, правоохоронцями в ході проведення заходів з незаконного обігу вилучено  550 літрів горілки і коньяку, розлитих в тару різних об’ємів, в тому числі типу "bag-in-box" та 300 пачок тютюнових виробів. Орієнтовна вартість фальсифікату 120 тисяч гривень.

Правоохоронцями в ході проведення заходів з незаконного обігу вилучено  550 літрів горілки і коньяку, розлитих в тару різних об’ємів, в тому числі типу "bag-in-box" та 300 пачок тютюнових виробів. Орієнтовна вартість фальсифікату 120 тисяч гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання протоколів на жителів м. Нововолинська та м. Володимира-Волинського за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка). Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу.

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
Telegram Channel