Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Для дітей із сімей, які потребують особливої соціальної підтримки провели екологічний майстер-клас (Фото)

Пошили еко-торбинку

Луцька міська рада

Для дітей із сімей, які потребують особливої соціальної підтримки провели екологічний майстер-клас (Фото)

Управлінням соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Луцької міської ради в рамках соціального проекту «ЛуцькFestРозваги» був проведений захід для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки

Спільно з новим соціальним партнером управління соціальних служб для сім’ї, дітей Луцьким центром професійно-технічної освіти (директор О. Є.Завадська) організували незвичний еко-тематичний майстер-клас з виготовлення еко-торбинок. Майстер виробничого навчання Наталія Хомік запропонувала цікавий дизайн еко торбини. Розробивши ескіз, викройку та організувала пошиття основи для створення готового виробу. Учні училища на уроках виробничого навчання підхопили ідею Наталії Іванівни.

Майстриня, разом зі своїми учнями в парку Героїв Небесної Сотні у єднанні з природою вчили діток виготовляти еко-торбинки. Вони показали, як швидко зробити собі найпростішу еко-сумку, з пошиттям якої легко впораються і кравчині-початківці. Усі присутні із задоволенням скористалися підготовленими тканинами, підбирали відповідні нитки, аксесуари, прикрашали свої вироби стрічками, та гудзиками.

Вони показали, як швидко зробити собі найпростішу еко-сумку, з пошиттям якої легко впораються і кравчині-початківці.

Для дітей - підлітків з сім’ї учасників АТО, та дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, цей майстер-клас став своєрідним профорієнтаційним уроком та в майбутньому можливим вибором професії. 

 

 «Подібні заняття приносять дітям естетичне задоволення, вчать берегти природу, виготовляти гарні та корисні речі з природних матеріалів. Стараємось, аби заняття несли в собі не лише навчальний характер, але й допомогли дітям знайти нових друзів. Розкрити творчий потенціал і, можливо, обрати майбутню професію. Любимо бачити щасливі обличчя батьків та дітей та показуємо сім’ям, яким чином можна урізноманітнити дозвілля малечі. Завжди робимо все можливе для того, аби сім’ї почувалися краще. А також дякуємо усім, хто долучається до такої доброї справи», зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Працівники управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської подякували усім діткам, які старанно трудилися. Кожен за свою працю отримав смачне морозиво від ПрАТ «Львівського холодокомбінату» ТМ «Лімо».

 

 

Джерело: Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Telegram Channel