Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Після відеозвернення Зеленського NewsOne скасував телеміст з телеканалом Кремля (Відео)

Президент передбачив риторику пропагандистів.

Після відеозвернення Зеленського NewsOne скасував телеміст з телеканалом Кремля (Відео)

Пояснили, що через погрози фізичної розправи. У промові президента йшлося, що це провокація

Телеканал NewsOne  Тараса Козака, близький до кума російського президента Віктора Медведчука, заявив, що скасовує так званий телемарафон «Надо поговорить» з російським пропагандистським каналом через погрози фізичної розправи.

Відповідна заява опублікована на сайті телеканалу.

У своїй заяві NewsOne стверджує, що через спробу «організувати майданчик для обговорення неполітичних питань силами звичайних людей» розпочалась масова інформаційна атака телеканалу.

Зокрема, зазначається, що крім акцій протесту, були також і прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їх близьких.

На телеканалі вважають, що подібні дії повертають Україну в часи прямого залякування і тиску на журналістські свободи.

Хочу обратиться к президенту РФ Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Давайте. Обсудим, чей Крым, и кого там нет на Донбассе!

Президент України Володимир Зеленський вважає, що замість телемісту з РФ треба говорити напряму з президентом країни-агресора Володимиром Путіним, і що він готовий до такої розмови за участю світових лідерів у Мінську.  

Пряма мова (до Путіна звернувся російською): «Хочу обратиться к президенту РФ Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Давайте. Обсудим, чей Крым, и кого там нет на Донбассе».

«Компанию для разговора предлагаю следующую: я, вы, президент США Дональд Трамп, премьер Великобритании Тереза Мей, канцлер ФРГ Ангела Меркель, президент Франции Эммануэль Макрон. Место? Думаю, Александр Григорьевич Лукашенко с удовольствием примет нас с вами в Минске».

«Мы не меняем и не отказываемся ни от каких дипломатических форматов. Мы предлагаем поговорить. Ведь надо же поговорить, правда?»

Telegram Channel