Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
В Одесі зсув грунту накрив пляж

Вздовж узбережжя зсунувся ґрунт орієнтовно на площі 200 кв. м.

od.dsns.gov.ua

В Одесі зсув грунту накрив пляж

На морському узбережжі поруч з пансіонатом «Борей» стався зсув грунту зі схилу

14 липня о 16:58 до служби порятунку надійшло повідомлення, що на морському узбережжі поруч з пансіонатом “Борей” стався зсув ґрунту з схилу, інформує Головне управління ДСНС України в Одеській області.

О 17:04 по прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що вздовж узбережжя зсунувся ґрунт орієнтовно на площі 200 кв. м.

Вночі пошукові роботи були призупинені у зв'язку із унеможливленням контролю за виникненням повторного зсуву ґрунту зі схилу та загрозою травмування особового складу. Для проведення пошукових робіт було залучено 11 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 60 чоловік особового складу. 

Станом на 21:35 рятувальники разом з комунальними службами м. Одеса обстежили 70 кв. м. зсуву. Загиблих та постраждалих не виявлено. Вночі пошукові роботи були призупинені у зв'язку із унеможливленням контролю за виникненням повторного зсуву ґрунту зі схилу та загрозою травмування особового складу. Для проведення пошукових робіт було залучено 11 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 60 чоловік особового складу.

15 липня пошукові роботи відновлені. На місці події працюють фахівці ДСНС та комунальні служби міста. 15 липня об 11 год. 40 хв. пошукові роботи, де стався зсув грунту, завершені. Нікого не знайдено.

Telegram Channel