Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Луцькі авіаремонтники подарували дітям військових льотчиків вишиванки

Сьогодні у кабіні бойових літаків побували ті, кого найперше захищають українські військові.

Олександр ПІЛЮК

Луцькі авіаремонтники подарували дітям військових льотчиків вишиванки

Сьогодні, 19-го липня, у Луцьку відбувся захід «Майбутнє у вишиванках» для родин севастопольської бригади

Під час дійства понад 100 дітей військовослужбовців отримали у подарунок вишиванки.

На території військової частини, де дислокується 204-та Севастопольська бригади тактичної авіації ім. Олександра Покришкіна маленьких українців вітали директор ДКП «ЛРЗ «МОТОР» Володимир Маракулін та керівний склад заводу, командир 204-ї бригади полковник Ігор Кисельов, голова правління ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько, голова Первинної Профспілкової Організації ДКП «Луцький ремонтний завод Мотор» Юрій Сікачов, військовослужбовці бригади, члени їхніх сімей.

Дехто поки лише мріє літати.

 

 Зауважимо, що завод «Мотор» вже не вперше демонструє турботу про військовиків 204-ї бригади та членів їхні родини. Для прикладу, 23-го грудня 2018-го року Луцький ремонтний завод «Мотор» організував дитячий новорічний ранок для 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна 

Ми бачимо тих, для кого ремонтуємо двигуни, ви бачите тих, хто працює для того, щоб польоти і експлуатація літаків були бездоганними і безаварійними.

Захід «Майбутнє у вишиванках» зініціював директор ДП «ЛРЗ «МОТОР» Володимир Маракулін. Партнером дійства стало ПрАТ «Едельвіка» в особі голови правління Юрія Переходька. Варто зауважити, що і Юрій Анатолійович і команда менеджерів товариства не лише істотно зменшили для первинної профспілкової організації заводу «Мотор» фінансові витрати на придбання вишиваних подарунків дітлахам, спеціалісти компанії ретельно та зі знанням справи підійшли до підбору моделей вишиванок для дітей військовослужбовців, заявили про готовність прийняти малюків на екскурсію на підприємство. Сподіваємось – це теж стане гарною традицією.

Кожному малюкові підібрали сорочку впору.

 

Та від сьогодні у вишиванці компанії «Едельвіка» буде і командир бригади льотчиків - Ігор Кисельов. Юрій Переходько особисто вручив йому вишиванку.

Завод «Мотор» є лідером у галузі, багато років дотримується високих стандартів роботи по ремонту авіаційних двигунів. Такі заходи, як сьогоднішній – можливість службовцям бригади і представникам заводу побачити і відчути один одного. Керівник підприємства у коментарі нашому виданню наголосив: «Ми бачимо тих, для кого ремонтуємо двигуни, ви бачите тих, хто працює для того, щоб польоти і експлуатація літаків були бездоганними і безаварійними».

Організатори обіцяють продовжити традицію влаштовувати такі родинні свята.

 

 Сьогодні Луцьк відзначив 75- річницю визволення від нацистів. Усі гості і організатори заходу стверджували, найголовніше – берегти і боронити мирне небо над Україною.

Завод «МОТОР» та «Едельвіка» вкотре продемонстрували високий рівень соціальної відповідальності та турботу про військовослужбовців.

Захід влаштувала первинна профспілкова організація заводу «МОТОР» та рада трудового колективу підприємства.

Telegram Channel