Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
До Луцька прибув благодійний вантаж від фонду «Серце в долонях»

Медики дякують за величезну роботу виконавчому директору благодійного фонду «Серце в долонях» Олександру Кізіму і всім, хто долучився до гарної справи.

ВОДТМО

До Луцька прибув благодійний вантаж від фонду «Серце в долонях»

Волинська обласна дитяча клінічна лікарня отримала медичне обладнання та витратні матеріали зі США

В рамках міжнародної співпраці між українсько-американською культурною асоціацією громади міста Портланд та Благодійним фондом «Серце в долонях» у черговий раз на Волинь прибув спеціалізований гуманітарний вантаж -- набір нових сучасних виробів медичного призначення та витратних матеріалів, які щоденно використовуються в лікувально-діагностичному процесі.

Основним пріоритетом в діяльності фонду є забезпечення благодійною допомогою спеціалізованих медичних закладів, які надають допомогу хворим дітям, що значно зменшує фінансове навантаження на батьків.

Маса вантажу 16,8 т. Основним пріоритетом в діяльності фонду є забезпечення благодійною допомогою спеціалізованих медичних закладів, які надають допомогу хворим дітям, що значно зменшує фінансове навантаження на батьків.

Окрім Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, вантаж також буде доправлено в комунальне підприємство «Волинський обласний медичний центр онкології»; у Рівненську, Львівську та Дніпропетровську обласні дитячі клінічні лікарні, Івано-Франківську центральну міську клінічну лікарню.

Telegram Channel