Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Бібліотека на Красному запрошує читачів

Книгозбірня знаходиться на ІІ-му поверсі культурно-мистецького центру «Красне» на вул. Ковельська,56!

Волинь-нова

Бібліотека на Красному запрошує читачів

Кілька місяців поспіль відвідувачів центральної районної бібліотеки хвилювало питання: чи внаслідок сучасних реформ зможуть і надалі відвідувати свою улюблену бібліотеку, чи прийдеться шукати десь іншу, подалі від свого місця проживання, адже у немаленькому районі вулиць Ковельської, Володимирської, Львівської, Чернишевського інших книгозбірень немає

Завдячуючи рішенню міської влади про прийняття в міську комунальну власність районної бібліотеки, розташованої по вул.Ковельській,56 та об’єднання її з бібліотекою-філією №3 для дорослих, яка знаходилась на вул.Драгоманова,1, в Старому місті, потребувала значних вкладень щодо створення комфортних умов для користувачів, жителі згаданих районів міста отримали чудову можливість і надалі користуватись можливостями бібліотеки-філії.

Збільшився та урізноманітнився книжковий фонд та кількість одержуваних назв періодичних видань. Відвідувачі можуть вільно користуватись послугами Інтернет-центру.

Тим паче, що приміщення бібліотеки капітально відремонтоване, технічно оснащене.

Внаслідок злиття двох бібліотек збільшився та урізноманітнився книжковий фонд та кількість одержуваних назв періодичних видань. Відвідувачі можуть вільно користуватись послугами Інтернет-центру (8 робочих місць) і Wi-Fi, одержати додаткові послуги з використанням комп’ютерних технологій. Створені всі умови для організації змістовного дозвілля дорослих та дітей: проведення цікавих зустрічей, майстер-класів, сімейних свят тощо.

Для юних читачів організовано сектор обслуговування дошкільників та учнів 1-9-х класів, де зібрано найкращу нову дитячу літературу – великий вибір ілюстрованих енциклопедій, довідників, казок, легенд, книг з курсу шкільної програми.

 

 Бібліотека запрошує дітей до занять в гуртку ляльки і книги «Веселка», взяти участь в цікавих заходах в рамках програми «Бібліотека - територія дитинства», в літній комп’ютерній школі, а дорослих - на засідання літературного клубу «Джерело» та клубу «Надвечір’я».

Telegram Channel