Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині обговорювали мисливський туризм і тренувалися ревти оленем

Лісівники і мисливці міркували про потенціал

lisvolyn.gov.ua/

На Рівненщині обговорювали мисливський туризм і тренувалися ревти оленем

Збиралися представники кращих мисливських господарств України

У Рівненській області вихідними відбувся мисливський форум, на якому йшлося про розвиток галузі, повідомляє прес-служба Держлісагентства. Участь у форумі взяв і заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Переконаний, що нам потрібно більше працювати у напрямку розвитку мисливського туризму. Адже в Європі мисливська галузь є визнаною та приносить прибуток державі. Тому і в Україні потрібно повертати довіру суспільства до мисливців, щоб їх не прирівнювали до браконьєрів. І такі форуми сприяють цьому переосмисленню», – наголосив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Під час Форуму відбулося мисливське Talk-шоу, під час якого учасник обговорюватимуть питання розвитку мисливського господарства. Окрім того, тривали мисливські змагання, зокрема, змагання зі стрільби, єгерські багатоборства, імітація реву оленя, дресура лабрадорів та ретриверів і багато іншого.

«Переконаний, що нам потрібно більше працювати у напрямку розвитку мисливського туризму. Адже в Європі мисливська галузь є визнаною та приносить прибуток державі. Тому і в Україні потрібно повертати довіру суспільства до мисливців, щоб їх не прирівнювали до браконьєрів. І такі форуми сприяють цьому переосмисленню», – наголосив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Telegram Channel