Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку відбулася зустріч з фахівцями ВООЗ

Фахівці обговорили профілактику захворювань.

facebook.com/volocz/

У Луцьку відбулася зустріч з фахівцями ВООЗ

У конференц-залі Волинського обласного центру громадського здоров’я обговорювали тему розповсюдження проекту МОЗ-ВООЗ «Профілактика неінфекційних захворювань і поширення здорового способу життя в Україні»

Йшлося про шляхи зниження захворюваності та смертності.

У засіданні круглого столу взяли участь національний фахівець бюро ВООЗ в Україні, спеціаліст з питань неінфекційних захворювань Наталія Король, експерт ВООЗ, головний лікар Київського міського центру здоров’я Отто Стойка, керівник відділу з профілактики споживання тютюну та алкоголю ЦГЗ МОЗ України Катерина Римаренко, завідувач кафедри соціальної медицини, економіки та організації охорони здоров’я Львіського національного медичного університету ім. Данила Галицького Тарас Гутор, т.в.о директора Волинського обласного центру громадського здоров’я Сергій Новосад. Серед присутніх були директори, заступники директорів, завідуючі відділень центрів первинної медико-санітарної допомоги Луцька.

Йшлося про шляхи зниження захворюваності та смертності, пов’язані з неінфекційними захворюваннями, зокрема, серцево-судинної системи та цукровим діабетом. А також про підготовку місцевих тренерів для проведення тренінгів для фахівців первинної ланки.

Telegram Channel