Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У центрі Ковелі завершують повне оновлення освітлення

Оновлювати освітлення у центрі Ковеля закінчать до кінця року.

Ковельська міська рада.

У центрі Ковелі завершують повне оновлення освітлення

Нині реконструкція триває на вулиці Театральній (від Незалежності до Сагайдачного)

Тут бетонні опори замінюють на металеві оцинковані, на яких влаштують сучасні енергоощадні світильники. Працюють на об’єкті робітники ТзОВ «ВілКом».

Впродовж минулого року змонтовано нову мережу освітлення на вулицях Олени Пчілки та Сагайдачного, цьогоріч - на Івасюка, Ветеранів, Смірнова.

- Театральна – єдина вулиця в центральній частині міста, де не проведено оновлення освітлення, - зазначає заступник міського голови Андрій Товстига. – Його планується закінчити до кінця нинішнього року.

- Театральна – єдина вулиця в центральній частині міста, де не проведено оновлення освітлення, - зазначає заступник міського голови Андрій Товстига. – Його планується закінчити до кінця нинішнього року. Також буде замінено світлофорні об’єкти на перехрестях вул. Сагайдачного-Театральна, Театральна-Незалежності. А взагалі, це продовження стратегії реконструкції центру Ковеля. 

Цьогоріч на влаштування вуличного освітлення спрямовано з місцевого бюджету 4,5 мільйона гривень, в тому числі на вулицю Театральну – 620 тисяч.

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel