Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
 У Маневичах вирішують проблему - придбання автомобіля екстреної медичної допомоги

Працівники екстреної допомоги змушені виїжджати на виклики у старому автомобілі УАЗ.

Маневицька РДА

У Маневичах вирішують проблему - придбання автомобіля екстреної медичної допомоги

Сьогодні відбулася оперативна нарада у голови райдержадміністрації Андрія Линдюка за участі керівників управлінь, служб, відділів, керівників районних медичних закладів, підприємств, установ

На нараді розглянули ряд важливих питань, з приводу яких було надано відповідні доручення, йдеться на сайті РДА.

Одним з нагальних питань, що перебуває на особливому контролі в керівництва району, є придбання автомобіля для відділення екстреної медичної допомоги.

І замовчувати дане питання ніхто не буде, бо важливіше за здоров’я і життя людини нічого немає.

Після жахливої ДТП, яка трапилася 1 липня 2019 року, автомобіль екстреної медичної допомоги «Peugeot Boxer» ремонту не підлягає.

Голова РДА Андрій Линдюк констатував той факт, що на даний час працівники екстреної допомоги змушені виїжджати на виклики у старому автомобілі УАЗ, інших автомобілів немає.

Це дуже непокоїть очільника району, тому він дав доручення першому заступнику голови райдержадміністрації Андрію Бураку, спільно з головним лікарем Маневицького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяною Самчук, головним лікарем Маневицької лікарні Олегом Бегалем, начальником управління фінансів райдержадміністрації Василем Синюком розробити алгоритм дій щодо вирішення проблеми.

"І замовчувати дане питання ніхто не буде, бо важливіше за здоров’я і життя людини нічого немає", наголошують у відомстві.

Telegram Channel