Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Сьогодні на Сході боєць поклав голову за Україну...

Немає слів...

Фото: inshe.tv

Сьогодні на Сході боєць поклав голову за Україну...

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника

Впродовж доби збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє Операція об’єднаних сил.

Внаслідок ворожих обстрілів одного з наших опорних пунктів в районі населеного пункту Хутір Вільний один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил:
неподалік Гнутового з напрямку Пікуз – зі станкового протитанкового гранатомета;
поблизу Павлополя з напрямків Верхньошироківського та Українського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів;
в районі Пищевика з напрямку Українського – з автоматичного гранатомета;
поблизу Водяного з напрямку Пікуз – з ручного протитанкового гранатомета;
неподалік Опитного з напрямку Спартака – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил:
поблизу Південного з напрямку Гагаріна – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

14 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню. З них двічі – із забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів одного з наших опорних пунктів в районі населеного пункту Хутір Вільний один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув.

Факти вогню зафіксовано в районі населених пунктів Піски, Лебединське, Гнутове, Водяне, Миколаївка, Південне, Новолуганське, Зайцеве, Хутір Вільний.

Вчора представниками Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил розкрито 2 грабежі, 10 крадіжок, 2 шахрайства, 3 факти незаконного поводження з вогнепальною зброєю та 20 фактів незаконного поводження з наркотичними засобами.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало більше 21 тисячі осіб та більше 2 тисяч транспортних засобів. У зворотному напрямку лінію зіткнення перетнули 20982 особи та 2534 транспортних засобів. В пропуску через лінію розмежування було відмовлено 40 особам.

Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.

Telegram Channel