Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Представник Рожищенського військкомату оглянув умови проживання військовослужбовців  80 бригади

Перед контрактом військовослужбовцям показали частину.

Рожищенський РВК

Представник Рожищенського військкомату оглянув умови проживання військовослужбовців 80 бригади

Представник Рожищенського РВК мав змогу на власнi очi побачити та переконатися в умовах проживання вiйськовослужбовцiв 80 ОДШВ та життя бригади в цiлому

Близько 700 потенційних контрактників з шести областей України завітали до 80 десантно-штурмової бригади на день відкритих дверей. Протягом кількох годин, люди, які цікавляться армією, як своїм можливим місцем працевлаштування оглянули озброєння, ознайомились з умовами служби, та проживання у цій частини. Крім цього мали можливість вільно поспілкуватись зі своїми потенційними командирами, та однополчанами.

 

 -Особисто я вражений новим гуртожитком, - каже мешканець Закарпаття Олександр. – Коли я служив строкову службу в нас такого не було. Металева койка, тумбочка і все. Помитись можна було раз в тиждень. А тут тобі і сучасний бойлер і ортопедичні матраци!

А тут відчутно, що люди воюють пліч-опліч. Нема панібрацтва, а є взаємоповага.

- Для мене головне – це ставлення офіцерів до підлеглих, - каже кандидат у десантники Степан з Хмельниччини. – В багатьох частинах, де я був раніше процвітає таке собі барство і зверхність. А тут відчутно, що люди воюють пліч-опліч. Нема панібрацтва, а є взаємоповага.

- Гендерна рівність тут на висоті, - зазначила Юлія учениця 11 класу однієї з прикарпатських шкіл. – Я давно мріяла попасти в якусь з таких частин. Не шкодую, що приїхала сюди. Можливо наступного року буду прийду сюди служити. А загалом моя мрія стати першої жінкою – командиром десантно-штурмової бригади.

 

 На думку військовослужбовців подібні заходи значно покращують рекрутінгові можливості бригади. Адже є прямий контакт з потенційними військовослужбовцями. Та й люди самі бачать як змінилось військо з 2014 року, і не зважають на брехливі обливання брудом всього, що пов’язано з армією.

Джерело: Рожищенський РВК
Telegram Channel