Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі призначили директорів трьох шкіл

Перевірка робіт відбувалась у присутності всіх членів комісій за наданими ключами розв’язків.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі призначили директорів трьох шкіл

Визначено переможців конкурсу на посади директорів ЗЗСО-ліцеїв №№ 1,7 та 11

28 серпня відбувся черговий етап конкурсу на посади директорів закладів загальної середньої освіти міста – ліцеїв №1, №7 та №11 – письмове тестування на знання законодавства України в галузі освіти, професійних, управлінських компетентностей та публічна презентація планів перспективного розвитку закладів, інформує Ковельська міська рада.

Їх проходили усі претенденти одночасно у присутності членів конкурсних комісій. Тестування складалося з 50 питань, обраних у довільному порядку з двохсот, оприлюднених на сайті міської ради.

У результаті переможцями конкурсу стали – Тетяна Донюш (ЗЗСО№1), Валерій Кубай (ЗЗСО№7) та Галина Сидорук (ЗЗСО №11), які на сьогодні й очолюють ці заклади. 

Конкурсантам було запропоновано на вибір 10 варіантів тестів. До наступного випробування були допущені усі учасники, адже вони дали більше 50% правильних відповідей (понад 26 питань). Перевірка робіт відбувалась у присутності всіх членів комісій за наданими ключами розв’язків.

Комісіями допустила до наступного випробування: Тетяну Донюш, Валерія Кубая та Галину Сидорук. Комісія заслухала також публічні презентації планів перспективного розвитку закладів. Крім того, учасникам конкурсу було запропоновано розв’язати ситуаційне завдання та пройти співбесіду.

Усі успішно справились із поставленими завданнями. У результаті переможцями конкурсу стали – Тетяна Донюш (ЗЗСО№1), Валерій Кубай (ЗЗСО№7) та Галина Сидорук (ЗЗСО №11), які на сьогодні й очолюють ці заклади.

Telegram Channel