Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нова міністерка охорони здоров'я розповіла про ставлення до легалізації марихуани

Попередниця Зоряни Скалецької Уляна Супрун підтримувала питання узаконення медичної марихуани.

Pixabay

Нова міністерка охорони здоров'я розповіла про ставлення до легалізації марихуани

Зоряна Скалецька заявила, що це питання потребує додаткового обговорення і, можливо, в майбутньому буде розроблено новий законопроект стосовно цього

Про це вона розповіла під час своєї першої прес-конференції на посаді 4 вересня, передає УНІАН із посиланням на ТСН.

У Скалецької «є багато запитань» до поданого в Раду законопроєкту щодо легалізації медичного канабісу. Вона також прокоментувала інформацію про те, що колишній керівник МОЗ Уляна Супрун виносила на засідання уряду питання легалізації, однак ініціативу заблокував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

У депутатів «Слуги народу» є свої ідеї з цього питання і, можливо, ми побачимо ще один законопроект у цій сфері.

«Що стосується позиції Авакова щодо канабісу ... ми переговорили в парламенті. Дійсно, є питання, але це не означає, що воно категоричне. Ми повинні просто опрацювати цей момент більш детально, з максимальним обґрунтуванням питання медичного застосування. Якщо ми обґрунтуємо, я думаю, у нас може бути конструктивна розмова. Якщо ми говоримо про законопроект, який був у Раді, то щодо нього багато питань... », - зазначила Скалецька.

Глава МОЗ додала, що  у депутатів «Слуги народу» є свої ідеї з цього питання і, можливо, ми побачимо ще один законопроект у цій сфері.

Telegram Channel