Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Адвокати українських моряків підтвердили, що «процес пішов»

Літак з лівреєю у вигляді українського прапора приземлився в аеропорту «Внуково»

Громадське

Адвокати українських моряків підтвердили, що «процес пішов»

Захисники військовополонених українських моряків Микола Полозов і Сергій Бадамшин заявляють, що автобуси з українськими моряками вирушили з СІЗО «Лефортово», ймовірно, до пункту обміну

Як стверджує пан Полозов, моряки вже залишили слідчий ізолятор. Він вважає, що їх повезли до аеропорту для видачі українській стороні, передає УП з посиланням на російські агентства ТАСС та Інтерфакс.

У супроводі екіпажів ДПС три автобуси з моряками, ймовірно, слідують до аеропорту Внуково, звідки потім вилетять в Україну.

На фейсбуці адвокат розмістив допис: «Команда захисту військовополонених українських моряків не коментувала неперевірені чутки і припущення щодо їхнього звільнення. Тепер можна сказати, що процес пішов».

ТАСС повідомляє: «У супроводі екіпажів ДПС три автобуси з моряками, ймовірно, слідують до аеропорту Внуково, звідки потім вилетять в Україну».

Як пише «Інтерфакс», колона з автобусів, у яких, імовірно, можуть перебувати учасники обміну між Росією і Україною, в супроводі поліції заїхали на аеродром «Внуково» в Москві.

Два великі автобуси туристичного класу в супроводі поліції і спецслужб на великій швидкості проїхали по Київському шосе з центру Москви і заїхали на територію урядового терміналу «Внуково-2».

Літак з лівреєю у вигляді українського прапора приземлився в аеропорту «Внуково» і причалив до перону урядового терміналу «Внуково-2». У літака включені двигуни.

До борту під'їхали два автобуси. Раніше аналогічні автобуси покинули СІЗО «Лефортово» в Москві.

Telegram Channel