Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волонтери з 21 країни побували у Луцьку в дитячій лікарні

Волонтери ознайомилися лікарняними умовами на Волині.

vodtmo.org.ua

Волонтери з 21 країни побували у Луцьку в дитячій лікарні

Вони ознайомились з діяльністю закладу, відвідали два анестезіологічні відділення для новонароджених та дітей старшого віку

Співпраця Благодійного фонду «Дитяча місія України» з колективом Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання була започаткована давно. Лише за останні 7 років благодійна допомога, надана фондом закладу, становила понад 5 млн грн, інформує Волинське ОДТМО.

Ці кошти були використані на покращення харчування у стаціонарі та закупівлю особливо необхідних медикаментів для лікування груп соціально незахищених хворих; на придбання медичного інструментарію, медичного обладнання та апаратури (2 апаратів лазеротерапії, ЕКГ апарату, обладнання для фізіотерапії, тощо); на навчання фахівців на базі стажування в м. Мальме у Швеції (стажувались дитячі хірурги – з лазеротерапії патології шкіри); на придбання канцелярських товарів та матеріалів для працетерапії хворим діткам у ВОДКЛ та санаторії для дітей з батьками « Дачний».

Кошти були використані на покращення харчування у стаціонарі та закупівлю особливо необхідних медикаментів для лікування груп соціально незахищених хворих; на придбання медичного інструментарію, медичного обладнання та апаратури (2 апаратів лазеротерапії, ЕКГ апарату, обладнання для фізіотерапії, тощо); на навчання фахівців на базі стажування в м. Мальме у Швеції (стажувались дитячі хірурги – з лазеротерапії патології шкіри).

Крім цього, по потребі виділяються необхідні кошти маленьким волинянам із малозабезпечених сімей для придбання дороговартісних препаратів. До кожного свята ( державного чи релігійного ) голова фонду Людмила Лонюк готує подарунки для хворих дітей як в лікарні, так і в санаторії « Дачний». За усе це генеральний директор закладу Сергій Ляшенко висловив вдячність керівникам Благодійного фонду « Дитяча місія України » Ба Валенбергу та Людмилі Лонюк.

Волонтери з 21 країни, які приїхали у ВОДТМО, ознайомились з діяльністю закладу, відвідали 2 анестезіологічні відділення для новонароджених та дітей старшого віку. Їм вручили сувеніри - стрічки з державної символікою, виплетені хворими на уроках працетерапії.

Telegram Channel