Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Чорнобиль» визнано найкращим міні-серіалом року

Сценарист заявив, що присвячує перемогу всім жертвам катастрофи на Чорнобильській АЕС

Фейсбук

«Чорнобиль» визнано найкращим міні-серіалом року

Відзначені ще й режисер та сценарист

Серіал Чорнобиль, який створила компанія НВО, отримав премії на 71-й церемонії вручення нагород в галузі телебачення «Еммі», яка відбулася 22 вересня у Лос-Анджелесі. Про це повідомляє Hollywood Reporter, передає «День».

«Чорнобиль» було визнано кращим міні-серіалом року. Також "Еммі" отримали режисер Йоган Ренк та сценарист Крейг Мейзін за найкращу режисуру й найкращий сценарій серед міні-серіалів.

Як повідомлялося раніше, мінісеріал «Чорнобиль» посів перше місце у рейтингу популярності International Movie Data Base, обігнавши навіть «Гру престолів». Окремі епізоди серіалу знімали в Україні.

«Чорнобиль» було визнано кращим міні-серіалом року. Також «Еммі» отримали режисер Йоган Ренк та сценарист Крейг Мейзін за найкращу режисуру й найкращий сценарій серед міні-серіалів.

Нагадаємо, «Чорнобиль» - п'ятисерійний драматичний міні-серіал, створений американським телеканалом HBO спільно з британською телемережею Sky і присвячений аварії на Чорнобильській АЕС у 1986 році, ліквідації наслідків цієї аварії і розслідуванню її причин.

Сценарист серіалу Крейг Мейзін заявив, що присвячує перемогу всім жертвам катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Telegram Channel