Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ліня фронту: ворог здійснив 24 обстріли, поранено українського воїна

Уже сьогодні ворог тричі відкривав вогонь.

Фото прес-центру штабу ООС.

Ліня фронту: ворог здійснив 24 обстріли, поранено українського воїна

Причому, порушуючи Мінські угоди, противник навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте з міномета калібру 82 мм

9 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Крім того, порушуючи Мінські угоди противник навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте з міномета калібру 82 мм. Про це інформує прес-центр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

За минулу добу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.

Впродовж нинішньої доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вже 3 рази порушили режим припинення вогню, обстрілявши наші позиції поблизу Пищевика і Новотроїцького.

Telegram Channel