Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Маленьких лучан посвятили в козаки

Хлопчики приручили дикого коня.

ДНЗ «Марічка»

Маленьких лучан посвятили в козаки

Дошкільний заклад № 34 «Марічка» уміє гідно шанувати українські традиції

Напередодні Покрови Пресвятої Богородиці і Дня українського козацтва вихователі разом із малечею організували чудове свято — приймали хлопчиків у козачат. Юні вихованці завзято готувалися до урочистого і водночас відповідального моменту. Вони пройшли перевірку на вправність і влучність. Козацька рада, а це усі присутні на святі батьки, дідусі і бабусі, із захопленням і гучними оплесками стежили, як хлопчики стрибали через гострі шаблі, об'їжджали дикого коня, перетягували каната, ловили рибу на юшку, співали українських пісень.

Козацька рада, а це усі присутні на святі батьки, дідусі і бабусі, із захопленням і гучними оплесками стежили, як хлопчики стрибали через гострі шаблі, об'їжджали дикого коня, перетягували каната, ловили рибу на юшку, співали українських пісень.

Завідувачка дошкільного закладу Світлана Філюк привітала присутніх з наступаючим святом. Побажала, щоб Пресвята Богородиця усіх оберігала, щоб нарешті закінчилася війна і дітки жили щасливо. Світлана Володимирівна подякувала вихователям і батькам, що зібрали і передали на фронт нашим захисникам подарунки.

А на завершення свята хлопчики і дівчатка смакували справжнім козацьким кулішем.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel