Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хто і коли покаже сьогоднішній перший бій Олександра Усика у суперваговій категорії (Відео)

Проти американського Джентльмена українець поступить не по-джентльменськи?

Фото BoxingScene.com.

Хто і коли покаже сьогоднішній перший бій Олександра Усика у суперваговій категорії (Відео)

Букмекери віддають беззаперечну перемогу українцеві

У ніч з 12 на 13 жовтня в американському Чикаго український боксер Олександр Усик (16 – 0, 12 КО) дебютує в суперважкій вазі в поєдинку проти Чазза Візерспуна (38 – 3, 29 КО). 12-раундовий поєдинок пройде на Wintrust Arena в головному місті штату Іллінойс. Орієнтовний початок бою – о 05:30 ранку за київським часом, трансляція на «Інтері». Про це інформує sport.ua.

Орієнтовний початок бою – о 05:30 ранку за київським часом, трансляція на «Інтері».

В останній раз Олександр виходив на ринг 10 листопада 2018 року. Тоді достроково в 8-му раунді він переміг британця Тоні Беллью. Будучи переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії і абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, українець залишив всі пояси, вирішивши спробувати свої сили в категорії вище. Весь 2019 рік 32-річний Усик проводить в очікуванні дебюту в суперважкій вазі. І якщо в зірваному в травні бою з французом камерунського походження Карлосом Такамом причиною скасування була травма українця, то на цей раз на ситуацію ледь не вплинули кардинально проблеми суперника.

38-річний американець Чазз Візерспун має прізвисько Джентльмен. Він лише за декілька днів до бою замінив Тайрона Спонга з Нідерландів, у якого виникли проблеми з допінгом. В аналізах голландця був виявлений заборонений препарат кломіфен, який використовується для підвищення рівня тестостерону. Команда Усика прийняла рішення провести заміну, щоб не зірвати шоу боксу.

Олександр Усик показав вагу 215 фунтів (97.52 кг), а ваги під Чаззом Візерспуном зупинилися на позначці 242 фунта (109.76 кг).

Чазз Візерспун на профі-рингу здобув 38 перемог (з них 29 нокаутом) і зазнав 3 поразки. У 2008 і 2009 роках він поступився відомим боксерам високого рівня Крісу Арреолі та Тоні Томпсону. А останній програш був зафіксований в квітні 2012 року, коли Візерспун достроково програв співвітчизнику Сету Мітчеллу. Після цієї невдачі Чазз виграв 8 боїв поспіль, але його суперниками були маловідомі боксери.

До речі, Олександр Усик показав вагу 215 фунтів (97.52 кг), а ваги під Чаззом Візерспуном зупинилися на позначці 242 фунта (109.76 кг).

А букмекери на перемогу Усика дають всього лише 1.01– мінімальний коефіцієнт з можливих. Тобто, українець має вигравати достроково.

Telegram Channel