Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луценко тиснув на Парнаса і Фрумана, щоб позбутися Йованович

Ех, Юро, Юро...

depo.ua

Луценко тиснув на Парнаса і Фрумана, щоб позбутися Йованович

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко є тим українським чиновником, який, за даними американських прокурорів, схиляв партнерів адвоката президента США Рудольфа Джуліані Лева Парнаса та Ігоря Фрумана наполягати на відстороненні колишнього посла США в Україні Марі Йованович

Про це NBC News розповів поінформований американський посадовець, передає Depo.ua.

В обвинувальному акті йдеться, що намагання Парнаса та Фрумана усунути Йованович «були здійснені, принаймні частково, на прохання одного або декількох українських урядовців».

Федеральні прокурори не повідомили в обвинувальному акті чи на пресконференції, чому неназваний український чиновник або чиновники нібито закликали Парнаса та Фрумана домагатися усунення Йованович з посади.

Намагання Парнаса та Фрумана усунути Йованович «були здійснені, принаймні частково, на прохання одного або декількох українських урядовців». 

Нагадаємо, 9 жовтня у США заарештували двох бізнесменів, які посприяли зустрічі Джуліані та Луценка. Пізніше їх взяли під варту із можливістю внесення застави. 11 жовтня Фрумана і Парнаса відпустили під мільйонну заставу. 

Також повідомлялося, що Йованович заперечує звинувачення Джуліані та Луценка.

Telegram Channel