Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Львівському військовому госпіталі помер боєць з Володимира-Волинського

Немає слів...

Фото: volodymyrmedia.com.ua

У Львівському військовому госпіталі помер боєць з Володимира-Волинського

27 вересня 2019 року Олександр Воробей отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС

Зупинилося серце володимирчанина, військовослужбовця зенітно-ракетного полку Олександра Вороб’я, 1971 року народження.

27 вересня 2019 року Олександр отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС. У Харкові, куди його доставили авіацією,  був прооперований. Після чого його перевели у Львівський військовий госпіталь, де він продовжив лікування, повідомляє volodymyrmedia.com.ua.

Зі слів його мами, попри травми, які прикували сина до ліжка,  почував себе добре. Розмовляв, намагався жартувати, коли вони з чоловіком приїжджали до нього у Львів. А коли сів у крісло, був щасливим, що ноги торкнулися підлоги. Ще у понеділок, 14 жовтня, коли в Україні відзначали Свято Покрови Божої Матері і День захисника України, Олександр телефонував рідним і розповідав, що на території госпіталю відбувається концерт, і він слухає його. А наступного дня батьки не могли додзвонитись до сина. Близько 11 ранку їм повідомили, що він помер. В Олександра залишилась дружина і дев’ятирічний син.

Тіло володимирчанина привезуть сьогодні о 20.00 у Свято-Юр’ївську церкву. Панахида  відбудеться 18 жовтня о 12.00 годині. 

- Він дуже любив малювати, – говорить мама. – Але обрав професію військового. У нього була ідея – встановлення пам’ятника волонтерам. Та не встиг її втілити.

Олександра знали як добру, щиру, готову завжди прийти на допомогу, людину. На жаль, Господь забирає кращих. Спи спокійно, воїне! Рідні, близькі, друзі та приятелі завжди пам’ятимуть тебе.

Тіло володимирчанина привезуть сьогодні о 20.00 у Свято-Юр’ївську церкву. Панахида  відбудеться 18 жовтня о 12.00 годині. 

Підтримати сім’ю можна, переказавши кошти на рахунок Приватбанку 4149 4991 2539 8220 Воробей Наталія( дружина).

Telegram Channel