Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Хорові посеред білого дня злапали раколова відразу з двома раколовками (фото)

От зловмисник!

Фото: Волинський рибоохоронний патруль

У Хорові посеред білого дня злапали раколова відразу з двома раколовками (фото)

Здійснював вилов раків з гумового човна забороненими знаряддями...

16 жовтня 2019 року Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на ставку поблизу с. Хорів Локачинського району Волинської області.

Близько 12 години виявлено порушника, який здійснював вилов раків з гумового човна забороненими знаряддями – двома раколовками, діаметром більше 70 см. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони громадянину не вдалося завдати збитків рибному господарству.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони громадянину не вдалося завдати збитків рибному господарству.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідкова інформація:

Нагадуємо, згідно Правил любительського та спортивного рибальства одній особі за добу можна впіймати 30 екз. раків на водоймах загального користування та 50 екз. - на водоймах, де впроваджене платне рибальство. Забороняється вилов цих річкових мешканців у темну пору доби (пізніше години від заходу сонця та раніше години до його сходу) із застосуванням підсвічування. Мінімальний розмір виловленого рака повинен бути не менше, ніж 10 см.

Telegram Channel