Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Майдан вийшов на протест, щоб таких як ви не було на нашій землі», – родини Героїв Небесної Сотні відповіли Портнову

Малюнок Юрія ЖУРАВЛЯ.

«Майдан вийшов на протест, щоб таких як ви не було на нашій землі», – родини Героїв Небесної Сотні відповіли Портнову

Небачений цинізм і наглість – ГО «Родини «Небесної Сотні»» прокоментувала заяви екс-голови адміністрації Януковича Андрія Портнова щодо Революції Гідності. Раніше в своїх постах одіозний політик називав Євромайдан «воровською революцією» і заявляв, що події на Майдані не мають стосунку до гідності. Портнов особисто звертався до Генпрокуратури з погрозами

ГО «Родини «Небесної Сотні»» нагадала  Андрію Портнову заради чого Герої вийшли на Майдан: «Герої Небесної Сотні та учасники Майдану вийшли на протест, щоб таких як ви і близько не було на нашій землі». «Так от, А. Портнов, – ми, українці, маємо Гідність і вміємо її боронити, все і всіх купити чи залякати не вийде. А от «воров» держави, ми гнали й будемо гнати», - написала ГО «Родини «Небесної Сотні» насвоїй сторінці у Фейсбуці.

«Так от, А. Портнов, – ми, українці, маємо Гідність і вміємо її боронити, все і всіх купити чи залякати не вийде. А от «воров» держави, ми гнали й будемо гнати»

23 жовтня Генеральна прокуратура звільнила начальника спецрозслідувань Сергія Горбатюка, який займався справами розстрілів на Майдані. Андрій Портнов також відреагував на це кадрове рішення ГПУ, заявивши, що зняти з посади «начальника департаменту Майдану» мало – він має сидіти за гратами.

Telegram Channel