Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку відбудеться Всеукраїнський турнір юних хіміків

У заході візьме участь 21 команда з України, Вірменії та Мексики.

ADMIN-ТМ

У Луцьку відбудеться Всеукраїнський турнір юних хіміків

З 31 жовтня по 05 листопада 2019 року відбудеться фінальний етап XХVII Всеукраїнського турніру юних хіміків

Його проводять Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти.

У заході візьме участь 21 команда з України, Вірменії та Мексики. Учні 9-11 класів будуть проводити відбіркові і фінальні бої.

У заході візьме участь 21 команда з України, Вірменії та Мексики.

Турнір юних хіміків — це змагання школярів у вмінні розв’язувати складні хімічні завдання (наукові проблеми), переконливо представляти своє рішення і відстоювати його у наукових дискусіях. Турнір за своєю формою не є ні олімпіадою, ні конференцією, хоча поєднує одне і друге. Це командне змагання (п’ять учасників і керівник), яке складається з окремих боїв. Переможці отримають цінні подарунки.

Урочисте відкриття турніру відбудеться 31 жовтня о 16.00 год. в актовій залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти (м. Луцьк, вул. Винниченка, 31). На нього запрошені представники Волинської обласної державної адміністрації, обласної ради, управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації.

Telegram Channel