Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному один пам’ятник встановили, інший – пошкодили…

«Хачкар» встановили як шану пам’яті невинних жертв українського і вірменського народів.

Фото rivnepost.rv.ua

У Рівному один пам’ятник встановили, інший – пошкодили…

Представники вірменської громади власним коштом виготовили пам’ятний знак «Хачкар»

Його висота 2,5 метра. Про матеріальні витрати не повідомляється. Робот розпочалися ще 18 жовтня, а нещодавно відбулося урочисте відкриття. 

Тим часом в обласному центрі невідомі понівечили фотозону «Я люблю спідвей», нещодавно відкриту в рамках відзначення 60-річчя цього популярного виду спорту в Рівному.

Керівництво Рівненського міського спортивно-технічного клубу і «Клубу вболівальників рівненського спідвею» обіцяє за це матеріальну винагороду. 

Керівник Рівненського міського спортивно-технічного клубу і «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня на своїй сторінці у Фейсбук опублікував фото з пошкодженнями фотозони «Я люблю спідвей». «Це перше за 4 місяці понівечення фотозони «Я люблю спідвей» біля Рівненського мототреку…» - написав він.

Правоохоронці розшукують зловмисників і звертаються до рівнян і гостей міста, які, можливо, стали свідком цього вандалізму, повідомити про це їм. Тим часом керівництво Рівненського міського спортивно-технічного клубу і «Клубу вболівальників рівненського спідвею» обіцяє за це матеріальну винагороду.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel