Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Двом волинським акторкам випала честь стати заслуженими

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність.

Президент України

Двом волинським акторкам випала честь стати заслуженими

Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ 8 листопада підписав Указ № 834/2019 про відзначення державними нагородами з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури

Вітаємо героїнь наших публікацій - пані Людмилу Натанчук та пані Олену Шарко з дійсно заслуженими званнями та всеукраїнським визнанням!

«За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність постановляю:

Присвоїти почесні звання:’’ЗАСЛУЖЕНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ»

НАТАНЧУК Людмилі Петрівні - артистці драми Волинського академічного обласного українського музично- драматичного театру імені Т.Г.Шевченка;

Людмила Натанчук

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ»

ШАРКО Олені Касянівні - режисерові народного аматорського театру «Відродження» імені Богдана Берези Володимир-Волинського районного будинку культури, Волинська область», - йдеться в Указі Президента.

 

Олена Шарко

Вітаємо героїнь наших публікацій - пані Людмилу Натанчук та пані Олену Шарко з очікуваними та дійсно заслуженими званнями всеукраїнського масштабу. Бажаємо не зупиняти творчого польоту!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel