Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцька міська клінічна лікарня має найвищий рейтинг

Було проаналізовано 890 лікарень.

facebook/sonlik17

Луцька міська клінічна лікарня має найвищий рейтинг

Протягом 2019 року в Україні триває активна підготовка до реформування спеціалізованої медичної допомоги

У всіх областях сформовані госпітальні округи та госпітальні ради. Наступне важливе завдання: проаналізувати мережу медичних закладів та визначити перспективні медичні заклади — лікарні інтенсивного лікування, інформує Луцька міська клінічна лікарня.

У таких закладах має бути відповідне обладнання і персонал. Вони забезпечать діагностику та лікування широкого кола невідкладних станів в стаціонарних умовах у цілодобовому режимі.

Луцька міська клінічна лікарня отримала найвищу рейтингову оцінку серед закладів області та рекомендована для визначення лікарнею інтенсивного лікування ІІ рівня. 

Проект USAID в Україні «Підтримка реформи охорони здоров’я» запропонував технічну допомогу з оперативного детального неупередженого аналізу мережі закладів охорони здоров’я. Спеціально була розроблена «Методологія визначення багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування». Вона враховує як поточну потужність лікарень, ефективність їх функціонування, затребуваність відповідних медичних послуг населенням, так і територіальну доступність послуг для населення.

Протягом року USAID було проведено аналіз в 21 області України, зокрема, і у Волинській. За його результатами Луцька міська клінічна лікарня отримала найвищу рейтингову оцінку серед закладів області та рекомендована для визначення лікарнею інтенсивного лікування ІІ рівня.

Telegram Channel